• 0047 - 990 44 457
 • Renovering av kjøkken, en utfordring

  Renovering av et kjøkken alltid utfordrende, men likevel givende prosjekt. Veien til sluttresultatet er banet med mange beslutninger, budsjettplanlegging og stil valg. Det ville være lurt å gjøre ombyggingsprosessen enklere etter noen retningslinjer. Dette vil la deg gå trinnvis oppleve og råd som vil bidra til å gjøre ditt kjøkken ombyggings drømmer en realitet.

   

  Alle må jobbe med et budsjett

  Enten du bruker litt eller mye, er det viktig å vite at du gjør et perfekt kjøp for ditt hjem. Du bør ha god kunnskap om å formulere et budsjett, og med penger besparende evner.

   

  Å lete etter ideer til rommet ditt, kan strekke seg over måneder eller år, men planleggingen begynner virkelig seriøst når du tar hensyn til kostnadene. "Det er ingen vei rundt det"

   

  Å være kjent om hvor pengene dine kan gå, lar deg fokusere drømmene dine til virkelighet. "Noen kunnskapsrike tiltak kan hjelpe deg med å oppnå mål og få mest mulig ut av investeringen din.

   

  Vurder nøye fordelene og ulempene i ditt nåværende kjøkken og avgjør hvilke elementer er viktige du trenger i ditt nye kjøkken.

   

  Søk Professional veiledning

  Få godt informert om de ulike fagfolkene, helst lokale, som kan hjelpe deg med å designe og montering av nye kjøkkenet ditt, og legge alle mulige attraktive detaljer rundt vinduer, dører, gulv og tak.

   

  Det kan unngås unødig stress, budsjettoverskridelser og kostbare feil når man jobber med en profesjonell designer og en anerkjent håndverker fra starten.

   

  "Du kan styrke deg selv mer ved å stole på din håndverker -/ entreprenør og designer for å hjelpe deg med å holde innen budsjettets grenser.

   

  Bestem budsjettet som en god investering med sikte enten du vil bruke kjøkkenet 5 år fremover eller selge huset på mindre enn fem år.

   

  Start med en gjennomtenkt gulvplanløsning

  Bruk av vakre materialer på en dårlig planløsning er å kaste bort pengene dine. Når rommet ditt er godt designet, bør det være ikke noe press for å overdådige rommet med High-end produkter. Skjønnhet begynner og varer med den idealistiske planen for deg, en plan med tilpassede løsninger kalles også en design.

   

  Gjør godt i forhånd og godt forberedt

  Bruk din datamaskin, så vel som dine sko å ettersøke rundt under planleggingen. I dag er internett uunnværlig, få på nettet og se på det store utvalget av produkter som er tilgjengelige. Men så gå til utstillingslokaler og se på produktene, materialene og finish. Få en følelse for kvaliteten.

   

  Husk, noen lave-end produkter har plastdeler som ikke holder opp og skal bli bare bort kasting av pengene.

   

  Gi og ta

  Nyt noen luksusprodukter, men spar fra andre steder i budsjettet. Hvis du har et beskjedent budsjett, trenger du ikke å velge alle lavkvalitetsprodukter. Du kan blande noen luksusprodukter for å forbedre utseendet på rommet. Men, hva som helst tilbringer du pengene til, dedikere så mye du har råd til attraktive kjøkkenskapene, slik at du kan nyte god funksjon, så vel som din følelse av skjønnhet.

   

  Kjøp rundt

  Anta aldri at det dyreste produktet er det beste valget. Den spennende virkeligheten er at i dag er det flere valg i kabinett, overflater, apparater, vasker og vannkraner enn noen gang før. Men den lange listen over kategorier, og de endeløse valgene i hver, kan være overveldende. Vær alltid godt forberedt i valget og få veiledninger fra ekspert på forhånd for å minimere eventuelle forhindringer.

   

  Finn et prominent kjøkken montør

  Installasjon av kjøkken spesielt i gamle hus krever smart planlegging og beherskende utførelser fra begynnelse til slutt resultat når det gjelder til tilpassede små detaljer rundt vinduer, dører, gulv og tak som sikkert alt danner en attraktiv skjønnhet.

   

  Ved lang erfaring i finsnekring og kjøkken montering vi gjør det lettere for deg. Vi tilbyr våre tjenester til å installere ditt nye kjøkken fra forskjellige produsenter, og om ønskes kan komplett A – Z renovering av kjøkken tas også til en svært konkurransedyktig pris, enten fastpris for spesifisert ønskeliste eller gjennomføre med svært moderat timepris.

   

  Ta gjerne kontakt med oss dersom du, alle dine kjære og nære vurderer eller har planer i nær fremtid å installere nytt kjøkken samt totalt renovering; bare send en forespørsel til mester@bygg-handverk.no eller ma-norge@online.no for en uforpliktende befaring, og så leddes etterfølgende spesifisert prisoverslag kunne lages.

   

  Vi er også en telefon anrop unna deg på +47 990 44 457

  og kommuniseres på både, i norsk og engelsk!

  *****-----------------------------*****

  Copyrights © 2002 - 2024 Bygg & Handverk Design. All rights reserved. Powered By: Creatik Code